Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/emob/public_html/continentalimob.ro/detalii.php on line 17

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home/emob/public_html/continentalimob.ro/detalii.php on line 23

Warning: mysql_result(): location not found in MySQL result index 6 in /home/emob/public_html/continentalimob.ro/detalii.php on line 31
Vanzari apartamente de lux | Vanzari apartamente in vila Herastrau-Ambasada Chinei: Apartamente noi
Va aflati aici : Pagina principala » Vanzari » Apartamente de lux » Detalii oferta 316
Vanzari
Inchirieri

Cautare oferta dupa ID


 ID:  

  •Apartamente noi - 21 - Ambasada Chinei (id 316)

Pret: 2000 E  
Amplasata pe un teren de 302 mp, cladirea are o suprafata construita de 931 mp, cu dispunere D+P+3+M.
La demisol care are o suprafata de 144 mp se gasesc patru locuri de parcare (cu acces pe doua usi cu telecomanda), cate unul pentru fiecare apartament, si doua spatii tehnice, unul pentru hidrofor iar celalat deserveste casa scarii.
La parter se gaseste apartamenrul 1 de 3 camere care are o suprafata de 173 mp (inclusiv garajul si cota indiviza din casa scarii), compus din living & bucatarie (open-space), doua dormitoare (ce comunica printr-un balcon amplasat spre curte), doua grupuri sanitare din care unul cu jacuzzi iar celalalt cu cabina-dus. Din living se poate iesi pe cel de-al doilea balcon.
La etajul 1 este apartamentul nr. 2 de 4 camere in suprafata totala de 184 mp. Cele doua balcoane sunt amplasate diferit si sunt mai mari ca suprafata. Se mentine caracteristica accesului catre balconul din spatele cladirii pentru dormitoarele mari. Balconul din fata (cu acces din living) este amplasat pe colt, avand vedere pe doua laturi ale imobilului.
Apartamentul nr. 3 de 4 camere, situat la etajul 2 este similar cu ap. nr. 2. Apartamentul nr. 4 , amplasat la etajul 3, are impreuna cu mansarda o suprafata total construita de 280 mp.
Finisaje si dotari : aer conditionat in fiecare camera, parchet in dormitoare si living, gresie in bucatarie, spoturi luminoase in tavan, grupurile sanitare complet utilate (jacuzzi, cabina dus, bideu, oglinzi mari cu spoturi luminoase, etc.).
Fiecare apartament are sistem videofon, acces cu telecomanda in garaj, si cetrala termica individuala.
Se ofera spre vanzare la un pret de 2000 euro/mp in cazul vanzarii pe apartamente sau 2.000.000 euro pentru tot imobilul.

Contact: 0741.699.935
Pagina principala | Vanzari apartamente de bloc | Vanzari apartamente de lux
Vanzari case - vile | Vanzari birouri | Vanzari spatii comerciale | Vanzari terenuri
Inchirieri apartamente de bloc | Inchirieri apartamente de lux | Inchirieri case - vile
Inchirieri birouri | Inchirieri spatii comerciale
Copyright (c) 2015 - Continental Consulting
All rights reserved.

Apartamente noi Herastrau-Ambasada Chinei